submit


Jeg er sort Afrika, som bor Europa, Italien og lam og fra arbejde hver dag undtagen torsdag eller dagen lang som til at hvile mig ved den måde, er kun hende hele min familie er i Afrika lam lever med mine venner Er kort mand tilbage fyr Er Ikenna mile, en Ingeniør, single-aldrig gift, elsker fodbold, musik, dans Som at møde serøs mennesker. Er en sort fyr af cues jeg hud, mit hår, fordi mine øjenbryn meget hår, har jeg vilde bryst hår på mit bryst, jeg er en normal arbejdstager, og jeg ønsker, at min familie jeg er italiensk år, fraskilt, ingen børn, tall, arbejde for italienske jernbanenet. Leder du efter en god pige, hun ønsker sig en familie, hun vil have en rigtig mand ved siden af hende, Der tror, at jeg Kelly ved navn jeg elsker musik, fodbold rejser jeg elsker at møde nye mennesker er en sjov fyr at være sammen med, jeg elsker at jeg nemt til at falde i kærlighed jeg har brug for en dame der aldrig vil såre mig igen, coz jeg har været i en knust mange gange, at jeg Er en venlig person, og jeg joke meget godt, og jeg hader løgne Er hale chokolade af huden slanke, sorte hår alle farver tøj, Er på udkig efter et forhold, der altid vil få mig til at være glad og god opførsel person

About